home | contact

Vacature assistente 20 uur per week
Waar De praktijken zijn gevestigd in een gezondheidscentrum dat ligt in Rijswijk, aan de rand van Den Haag. Beide praktijken hebben naast deze hoofdlocatie nog andere locaties.
Wanneer Per direct
Wat is het aanbod We bieden je een baan voor 20 uur per week, verdeeld over vijf ochtenden van 8 - 12, 8.30 – 12.30 of 9 – 13 uur
Standplaats Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk Schaapweg 10c 2285 SP Rijswijk Taken Als assistente ben je onderdeel van onze teams. Je bent het eerste telefonische aanspreekpunt voor onze cliënten. Bij jou komen alle telefoontjes binnen, je verwerkt aan- en afmeldingen en assisteert de praktijkhouders en het team waar nodig. Je basistaken zijn het beantwoorden van de telefoon, plannen van afspraken en administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van post, mail en het beheren van de wachtlijst.
Wij zoeken Iemand die in onze beide teams past, met affiniteit met de gezondheidszorg. Je hebt goede communicatieve eigenschappen, een klantvriendelijke houding en je hebt een goede telefoonstem. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed en je spreekt Engels. Multitasken waarbij je het overzicht goed behoudt is een van je kernkwaliteiten. Je hebt ervaring met de computer en bent in staat om je nieuwe software programma’s eigen te maken. Je werkt accuraat, houdt van aanpakken en hebt MBO werk- en denkniveau
Sluitingsdatum vacature: 10 september 2017
Interesse? Stuur je motivatie en cv, via e-mail naar Juliette Spies, praktijkhouder Logopedie de Lijn: juliette@logopediedelijn.nl en naar Leonie vd Kruk, praktijhouder VIE l.vanderkruk@viedietist.nl Neem ook eens een kijkje op onze websites www.logopediedelijn.nl en www.viedietist.nl Meer informatie? Neem contact met ons op via bovenstaande mailadressen.

[keer terug]